Cos de cumparaturi

0 produse - 0,00 Lei

Bine ati venit pe Best Tel Gsm!

Politica de livrare

Livrarea produselor se face prin Cargus Curier  in termen de 24 ore de la plasarea ei.

Costul transportului nu este inclus in pretul produselor si se calculeaza astfel:

  1. Pentru comenzi mai mici de 200 lei  taxa de transport este de 20 lei.
  2. Pentru comenzi de minim 200 lei  transportul este gratuit.

Coletul va ajunge la destinatie in termen de maxim 48 ore de la expedierea produsului. In cazul in care nu sunteti in aria de acoperire a transportatorului puteti specifica acest lucru si puteti ridica personal coletul de la cel mai apropiat sediu Cargus Curier.

Politica de Retur

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

1. Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC LARA MOBILE SRL

2. Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

3. Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de SC LARA MOBILE SRL

NOTA

In toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Produse noi