Cos de cumparaturi

0 produse - 0,00 Lei

Bine ati venit pe Best Tel Gsm!

Mobi Smart Wheel Balance

Mobi Smart Balance Wheel este un produs revolutionar, conceput dupa modelul „Segway” doar ca mult imbunatatit, astfel incat sa ofere utilizatorului mai mult confort si libertate de miscare. Te poti deplasa in fata, in spate sau te poti roti la 360°. Acest scuter este dotat cu senzori ce detecteaza miscarile astfel incat dispozitivul se deplaseaza in directiile corespunzatoare. Scuterul are si lumini care va pot fi de folos pe timp de noapte.
mai mult

Samsung S7 Edge

Mai mult decat ti-ai putea vreodata imagina. Revolutionam felul in care vei trai experiente si momente. Depasim orice limitare pe care tehnologia o poate avea. E cea mai mare victorie a unui smartphone. Dintotdeauna. Am realizat progrese importante, depasind toate obstacolele. Am tinut cont de dorintele voastre. Imbinand forma cu funcționalitatea, am introdus caracteristici pe care nu le-ati mai vazut niciodata pe smartphone-uri, dar care va vor deveni indispensabile.
mai mult

Samsung S6

Cel mai nou, inovator și puternic smartphone de la Samsung a fost lansat la Barcelona, în două variante: standard și EDGE (fiind singurul gadget cu ambele margini curbate și functionale). Confguratia 64-bit LPDDR4 și GPU avansat livrează performantă la cel mai înalt nivel, punându-ti la dispozitie functii de multitasking și multimedia optimizate. Exprimă-te liber și surprinde momentele care contează cu adevărat, chiar și în conditii de luminozitate scăzută. Atât camera frontală de 5 MP, cât și cea principală de 16 MP, au rezolutie îmbunătatită, permitându-ti să creezi FOTOGRAFII mai clare și mai luminoase, oriunde te-ai afla.
mai mult